| ℹ️ |
Huomioithan:
Tämä ominaisuus on rajoitetussa julkaisussa ja tulee pian saataville kaikille asiakkaille.
|
Yritystilisi 'käyttäjät ja roolit' -osio antaa tilin ylläpitäjille mahdollisuuden muokata käyttäjän roolia tai poistaa käyttäjiä tililtä.
- Jos yritystililläsi ei ole tätä osiota, Ota meihin yhteyttä, jotta voimme lisätä tai poistaa käyttäjän
Roolityypit
Yritystilillä on kolme käyttäjäroolia: Ylläpitäjä, Hyväksyjä ja Syöttäjä. Kaikilla rooleilla on oikeudet käsitellä ja kirjata oikeudellisesti sitovia tapahtumia.
| Rooli | Oikeudet |
| Ylläpitäjä |
Ylläpitäjillä on täydet käyttö- ja hyväksymisoikeudet. He voivat:
|
| Hyväksyjä |
He voivat:
He eivät voi:
|
| Syöttäjä |
He voivat:
|
Kuinka muokata käyttäjärooleja
Ylläpitäjät voivat muokata käyttäjärooleja seuraavasti:
Valitse profiilisi vieressä oikeassa yläkulmassa oleva avattava valikko ja valitse Käyttäjät ja roolit. Näkyviin tulee luettelo kaikista nykyisistä käyttäjistä.
Klikkaa Rooli -sarakkeessa käyttäjän nykyisen roolin vieressä olevaa avattavaa valikkoa (esim. Ylläpitäjä, Syöttäjä, Hyväksyjä).
Valitse uusi rooli, jonka haluat määrittää.
Vahvista roolin muutos.
Päivittääksesi useita käyttäjiä kerralla, valitse heidän nimensä vieressä olevat valintaruudut ennen roolin valintaa.
Kuinka poistaa käyttäjiä tililtäsi
Ylläpitäjät voivat poistaa käyttäjiä tililtä seuraavasti:
Valitse profiilisi vieressä oikeassa yläkulmassa oleva avattava valikko ja valitse Käyttäjät ja roolit. Näkyviin tulee luettelo kaikista nykyisistä käyttäjistä.
Klikkaa Rooli -sarakkeessa käyttäjän nykyisen roolin vieressä olevaa avattavaa valikkoa (esim. Ylläpitäjä, Syöttäjä, Hyväksyjä).
Klikkaa Poista käyttäjä.
Vahvista käyttäjän poisto.
Poistaaksesi useita käyttäjiä kerralla, valitse heidän nimensä vieressä olevat valintaruudut ennen Poista käyttäjä -painikkeen klikkaamista.