| ℹ️ |
Palun pange tähele:
See funktsioon on piiratud väljalaskes ja saab peagi kättesaadavaks kõigile klientidele.
|
Teie ärikonto 'kasutajad ja rollid' sektsioon võimaldab konto administraatoritel muuta kasutaja rolli või eemaldada nad kontolt.
- Kui teie ärikontol seda jaotist pole, Võtke meiega ühendustt, et kasutajat lisada või eemaldada
Rollide tüübid
Ärikontol on kolm kasutajarolli: Admin, Autoriseerija ja Sisestaja. Kõik rollid omavad tehingute tegemise õigusi ja võivad broneerida õiguslikult siduvaid tehinguid.
| Roll | Lubaõigused |
| Admin |
Administraatoritel on täielik ligipääs ja kinnitamisõigused. Nad saavad:
|
| Autoriseerija |
Nad saavad:
Nad ei saa:
|
| Sisestaja |
Nad saavad:
|
Kuidas muuta kasutajarolle
Administraatorid saavad muuta kasutajarolle järgmiselt:
Klõpsake paremas ülanurgas oma profiili kõrval olevat rippmenüüd ja valige Kasutajad ja rollid. Kuvatakse kõigi praeguste kasutajate nimekiri.
Veerus Roll klõpsake kasutaja praeguse rolli kõrval olevat rippmenüüd (nt Admin, Sisestaja, Autoriseerija).
Valige uus roll, mida soovite määrata.
Kinnitage rolli muutmine.
Mitme kasutaja korraga värskendamiseks märkige enne rolli valimist nende nimede kõrval olevad kastid.
Kuidas kustutada kasutajaid oma kontolt
Administraatorid saavad kasutajaid kontolt kustutada järgmiselt:
Klõpsake paremas ülanurgas oma profiili kõrval olevat rippmenüüd ja valige Kasutajad ja rollid. Kuvatakse kõigi praeguste kasutajate nimekiri.
Veerus Roll klõpsake kasutaja praeguse rolli kõrval olevat rippmenüüd (nt Admin, Sisestaja, Autoriseerija).
Klõpsake Kustuta kasutaja.
Kinnitage kasutaja eemaldamine.
Mitme kasutaja korraga kustutamiseks märkige enne Kustuta kasutaja klõpsamist nende nimede kõrval olevad kastid.